Valmet / Metso / Neles szervizpartner Magyarországon

DEÁK Irányítástechnikai Kft.

A legmagasabb műszaki minőségű szerelvények értékesítése mellett, egyedülálló háttér-szolgáltatást nyújtunk a szerelvények kiválasztásában, diagnosztikájában és karbantartásában is.

Valmet / Neles / Metso

Vállalatunk 2019-ben csatlakozott a finn METSO, 2020. évtől új nevén NELES szerelvénygyártó világcéghez, mint kizárólagos regionális szerviz és kereskedő partner.

A legmagasabb műszaki minőségű szerelvények értékesítése mellett, egyedülálló háttér-szolgáltatást nyújtunk a szerelvények kiválasztásában, diagnosztikájában és karbantartásában is.

Kizárólagos szerviz partner révén, ennek megfelelően, speciálisan felszerelt karbantartó műhellyel rendelkezünk, ami európai környezetben várja ügyfeleinket és a szakmai feladatokat. Berendezéseink, eszközeink magas minőségi szintet képviselnek, s szakembereink majd 20 év tapasztalattal rendelkeznek a szerelvénytechnika és annak ipari környezetének területén.

Munkánkat nemzetközi world-wide mérnöki háttér segíti a világ minden tájáról, s megfelelő adatbázissal és háttérinformációkkal tudunk szolgálni az alkatrészek és a szükséges műszaki paraméterek tekintetében megrendelőinknek.

A mechanikai karbantartások mellett, a szerelvény működtető egységeit is vezérelni, s tesztelni tudjuk, rendszert alkotva azokkal. Egyedi, gyártói szabványoknak és karakterisztikának kialakított tesztpadunkkal nagyon pontos ellenőrzéseket tudunk végezni a szerelvények nyomás, emisszió és működési viszonyaiban.

Javításainkra gyári garanciát tudunk biztosítani, megfelelő jegyzőkönyvekkel ellátva.

Kezelhető mérettartományunk DN15-DN1000 mm, valamint nyomástartományunk 0-400 bar.

Fejlett, gyártói diagnosztikai rendszer áll rendelkezésre, mely természetesen intelligens működtetőinkhez csatlakoztatható, ezáltal bármikor kiolvasható elemezhető, üzemi környezetben is, ami nagymértékben megkönnyíti a karbantartástervezést, s hiba azonosítást!

Szervizünkben természetesen a NELES termékek mellett egyéb, más gyártók termékeinek javítását is vállaljuk, valamint biztonsági szelepek hitelesítését, ellenőrzését magas pontosságban és minőségben! Célunk, a szerelvénytechnikai kérdések és feladatok teljes körű kiszolgálása és tanácsadása, a rendszertervezések és szerelvénykiválasztások mérnöki szintű segítségnyújtása és a karbantartás támogatása, kivitelezése, valamint a mindezekkel kapcsolatos vevői igények kiszolgálása.

Budai János

értékesítési vezető

Hívás

1998

alapítva

30+ év

összesített
munkatapasztalat

7

sikeres
K+F project

8200+

Kalibrált eszköz
évente