Labom

DEÁK Irányítástechnikai Kft.

Egyedi, ügyfélspecifikus, testreszabott megoldások a LABOM-tól. Nyomás, szint, hőmérséklet mérésére és megfigyelésére szolgáló eszközök - az élelmiszeriparban, gyógyszeriparban, biotechnológiában, üzemtechnika-autóiparban, hajóiparban, erőművekben.

LABOM

A LABOM-t 1968-ban alapította Walter Labohm. Története során a vállalat kézművesorientált vállalatról váltott át a digitális nyomás- és hőmérsékletmérési technológia elismert szaktekintéllyé. Az egyedi, ügyfélspecifikus, testreszabott megoldások a LABOM egyik legfontosabb jellemzője. A nyomás, a szint és a hőmérséklet mérésére és megfigyelésére szolgáló eszközöket különféle iparágakban használják - ideértve az élelmiszeripart, a gyógyszeripart, a biotechnológiát és a kémiai területeket, üzemtechnika-autóipar, hajóipar, erőművek, megújuló energiák, víz-szennyvíz.

Manapság a LABOM mintegy 180 embert foglalkoztat, fiókjai és képviselői több mint 40 országban vannak jelen. A digitalizálás, a változó munkavilág és a piac globalizációja olyan kihívások, amelyekkel a LABOM most szembesül. Az egészségesen növekvő családi vállalkozás filozófiája ugyanaz marad: a LABOM nagy jelentőséget tulajdonít a kipróbált tesztek megőrzésének és az új megközelítésekkel történő kombinálásának.

A minőség és a vevői elégedettség alapvető alkotóelemei a vállalati filozófiának. A LABOM minőségirányítási rendszere a DIN EN ISO 9001: 2015, valamint a 2014/68 / EU nyomástartó berendezésekről szóló irányelv és az ATEX 2014/34 / EU tanúsítvánnyal rendelkezik.

A LABOM higiéniai használatra szolgáló eszközöket a 3A irányelveknek megfelelően gyártják, és megfelelnek az EHEDG előírásainak.

A D.E.Á.K. Irányítástechnikai Kft 1994 óta forgalmazza és kizárólagos képviselete a termékcsoportnak. A jelenlegi tulajdonos Deák József vezérletével indult, aki olyan elismert szakember ezen a területen, hogy európai szinten is sokan keresik a mai napig.

Kajcsa András

ügyfélkapcsolati menedzser

  • Telefon +36 (25) 507 815
  • Mobil +36 (30) 389 8744
  • E-mail labor@deak.hu
Hívás

1998

alapítva

30+ év

összesített
munkatapasztalat

7

sikeres
K+F project

8200+

Kalibrált eszköz
évente